Sponsors & vrienden

Popwave kan niet zonder jullie

Geen enkele vereniging kan het stellen zonder de steun van sponsors en donateurs. De contributie van onze leden dekt onze vaste (on)kosten, maar er zijn altijd bijzondere zaken waarbij we een extra steuntje in de rug hard nodig hebben.

Wij zijn dan ook bijzonder dankbaar voor de ondersteuning die wij de afgelopen jaren hebben ontvangen van organisaties, bedrijven en individuen op Schouwen-Duiveland. Zo beschikken we dankzij onze sponsors over onze eigen verplaatsbare podiumdelen. Daarnaast hebben we voor speciale projecten, waarbij bijvoorbeeld een professionele regisseur moest worden ingehuurd, op uw bijdragen kunnen rekenen.

Sponsor worden?
We hopen dat we ook de komende jaren weer een beroep op u kunnen doen. Er zijn verschillende sponsormogelijkheden. Voor meer informatie kunt U mailen naar yvon.meddeler@popwave.nl. U kunt Yvon Meddeler ook bellen via 06-13750818.

Vriend worden?
Bent u een fan van Popwave? Bezoekt u regelmatig onze optredens? Dan vindt u het misschien leuk om ons financieel te steunen als ‘Vriend van Popwave’. Dat kan al voor € 10,- per jaar per persoon (meer mag altijd.). Als tegenprestatie vermelden we u – als u dat wilt – op onze website en organiseren we speciaal voor u een gecombineerd optreden-repetitieavond. U kunt zich als vriend opgeven door een mail te sturen naar Ton Wingelaar ton.wingelaar@popwave.nl. U kunt Ton ook bereiken via 06-53401091.